Det finns så många av dem! Det kan ibland kännas som att de står som en vägg av dumhet framför en.
Framför allt figurerar de på sociala medier där de med all oönskad tydlighet flaggar för sin idioti genom omotiverade kommentarer genomsyrade av lika omotiverade antaganden och med en bitter underton av sexuella anspelningar.

Jag reagerar starkt på sådana kommentarer då jag tycker att de är respektlösa gentemot mig och min fästman såväl som de är olämpliga att smälla upp offentligt. Det är så pass många som ser och läser kommentarer på sociala medier att det förefaller ganska klumpigt att verbalt våldta andra människors statusuppdateringar.

I förrgår drabbades jag av någon typ av ganska akuta nässelutslag. Det är verkligen ingen rolig erfarenhet då man drabbas av en lättare panik när hela kroppen plötsligt blir knottrig, röd som en kräfta och kliar så att man inte kan tänka klart.
Jag gjorde en facebookstatus om detta, inte för att beklaga mig på något sätt utan för att se om någon annan kanske hade varit med om något liknande. Jag hade trots allt ingen aning om vad som utlöst problemen och jag kanske kunde få tips på någon bra husmorskur mot nässelfeber.

Det var flera personer som kom med råd tills en person överensstämmande med rubriken på detta inlägg la sina fingrar på tangentbordet för att föreslå att jag kanske var allergisk mot heterosex. Snälla nån!
Det hade väl inte varit roligt som skämt ens om det haft en poäng.
Jag högg på det naturligtvis och hävdade att det inte var någonting som hade med saken att göra. Återigen ska det poängteras att jag sannolikt har sex med en man. Vem har med det att göra annat än jag och Johan?

Naturligtvis är jag inte allergisk emot heterosex, tvärt om, men det är min och Johans ensak, och jag ser absolut ingen som helst koppling mellan detta och mina otäcka utslag som spridit sig över hela kroppen.

Vad händer då? Jo, den ovan nämnda kommentatorn känner sig kränkt och anser att jag är bitchig utan orsak. En diskussion om vad som antagits eller ej blossar upp eftersom han är inkapabel att ta på sig den dumstrut han står och håller i medan han ivrigt gestikulerar med båda händerna.

Han undrar vad som egentligen är problemet. Varför jag ständigt hugger på just hans kommentarer. Jo, det är för att just han kommenterar på det här sättet. Han och några med honom.

Man kunde tycka att det kunde räcka här, att vi kunde konstatera att han ser dum ut och att han fullständigt gjort sig själv till åtlöje, men det räcker inte här.
Han var nog i faggorna hela tiden, ryggdunkaren. Den andra sexuellt understimulerade medelålders mannen i sina bästa år, lika singel, lika bitter och framför allt lika dum.

Skämt åsido, skriver han, fast felstavat. Skämt o sido. En brasklapp: Skämt o sido? Vad betyder det? Vilka ord ingår i den formuleringen? Åsido är ett ord. Ska vi försöka enas om det i alla fall?
Nåväl, Skämt o sido, skriver denna andra man. För han vill faktiskt berätta att en tjej han varit tillsammans med (som naturligtvis haft vett nog att lämna honom) fick utslag av hans raklödder. Det innebär i hans värld en ryggdunk till man # 1, därför att det bekräftar det rimliga antagandet han gjort i sin första kommentar. Man kan få nässelutslag över hela kroppen av heterosex!
Naturligtvis ska han också passa på att känna sig kränkt då jag och min bästa väninna börjar slänga käft och i sarkastiska ordalag hävda att vi ångrar att vi använt raklödder istället för vispgrädde på chokladpuddingen och att det naturligtvis ligger en hel del rim och reson i att man då man idkar heterosex låter den nyrakade mannen gnida sin haka mot hela ens kropp så att ett jämnt lager partiklar från resterna av raklöddret bildar en allergen overall. Part of the fun!
Synd att det blir så olyckligt då vissa personer ska till att uttala sig.


Det är inte lätt, det är det inte.