Idag är jag tillbaka i Eskilstuna efter att ha varit borta länge. Jag har varit sjuk och hade hög feber i över en vecka, så jag rörde mig inte mycket under de senaste veckorna. Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan av att vara tillbaka i Eskilstuna. Jag är inte hemma här och i tanken började jag flytta härifrån redan för ett år sedan, eller kanske flera. Jag vet ju vart jag ska, men nu måste jag bida min tid. Livet kommer aldrig att rusa ifrån mig, och jag kommer att vara på rätt plats så länge jag inte rusar ifrån livet själv.

Jag är ju inte klar. Jag är bara helt färdig, men klar är jag inte ännu. Det finns en mening med att jag sitter just här just nu, och det klokaste man kan göra med sin tid är att använda den.
Jag längtar efter Johan så att det gör ont i hjärtat men snart får jag träffa honom igen, och jag har tid.